Masaža 4 ruke

  

Kraljevska masaža ili masaža u 4 ruke je jedinstven tretman u našem studiju. Sinkroniziranim pokretima dva terapeuta, sličnog senzibiliteta i kombinacijom masažnih tehnika uz pažljivo izabrane kreme za masažu, blagotvorno se deluje na opuštanje mišića i smanjenje napetosti.
Ova masaža je kreativna masaža u kojoj terapeuti, kroz dobro uigranu “koreografiju” pokreta oslušluku vibracije vašeg tijela, prepoznaju energetske blokade i balansirano utiču na opuštanje lijeve i desne strane tijela. Terapeuti su u svojim pokretima ogledalo jedan drugom, s tim što jedan uvijek preuzima vodeću ulogu u primijeni pokreta.
Efekat ove masaže je kao da ste doživjeli dvije masaže u jednom tretmanu. Kada dva terapeuta spuste ruke na vaše tijelo, vaš um reagira na drugačiji način. U početku se javlja potreba da se prate pokreti oba terapeuta da bi se zadržao logičan redosljed pokreta koji um diktira, ali se vrlo brzo odustaje od pokušaja da se kontrolira situacija i to je najznačajniji psihološki moment u ovoj vrsti masaže.
Prepuštanjem iskusnim i sinkroniziranim pokretima terapeuta, doživjet ćete potpuno zadovoljstvo i nezaboravno iskustvo za vaše tijelo.

Dodatne pogodnosti

  • Odaberite svog stručnjaka
  • Učlanite se u Prana Club pun iznenađenja
Usluga Cijena usluge Prana Club
Masaža 4 ruke 720 kn / 60min 360 kn(?)