Masaža anticelulitna

  

Celulit nastaje kao posljedica nepravilnog načina ishrane, nedovoljnog kretanja, stresa, a može nastati kao posljedica hormonalnog poremećaja.
Anticelulitna masaža niz je masažnih tehnika koje se primjenjuju na celulitom zahvaćenom dijelu tijela. Takvim tehnikama potičemo cirkulaciju krvi i limfe te time pospješujemo razgradnju celulitnog tkiva koliko je to moguće. U anticelulitnoj masaži posebno važnu ulogu imaju i eterična ulja kao prirodni preparati koji u sinergiji s masažom pojačavaju učinak i razgradnju celulita i ulaskom u kožu i masno tkivo i nakon masaže djeluju na celulit. Aromaterapijom djelujemo na celulit tako da potaknemo rad limfe, cirkulaciju, otklanjamo višak tekućine, eterična ulja razaraju masne naslage koje se nakupljaju neravnomjerno (izgled narančina kora).
Samom masažom djelujemo na razbijanje masnih stanica. Za anticelulitne masaže ponekad se kaže da znaju biti i bolne. Naš stav je da niti jedna masaža, pa tako niti aniticelulitna, ne smije biti u bolnom području. Jedan od ciljeva svake masaže, pa tako i anticelulitne su relaksacija i ugoda, jer u takvom tkivu pojačana je cirkulacija krvi i limfe. Anticelulitna masaža definitivno nije glađenje ali ne bi smjela biti niti prejaka, snažna i bolna masaža. S obzirom da se celulit nalazi 3-5 milimetara ispod kože, u vezivnom tkivu, nema razloga za grubim bolnim pritiskanjem i gnječenjem.
Rezultati smanjenja celulita su posljedica kontinuiteta dolaska na anticelulitne tretmane i masažu a ne samo bolnih masaža.

Dodatne pogodnosti

  • Odaberite svog stručnjaka
  • Učlanite se u Prana Club pun iznenađenja
Usluga Cijena usluge Prana Club
Masaža anticelulitna 400 kn / 40min 200 kn(?)