Bojanje obrva / trepavica

  

Promjena boje kose nužno zahtijeva i promjenu boje obrva. Nepisano je pravilo da bi se boja obrva trebala nijansu ili dvije razlikovati od boje kose, ovisno o samoj boji kose.
Tretman bojanja trepavica ili obrva vrlo je brz i jednostavan tretman. Bojanje trepavica ne smatra se toliko bitnim s obzirom da većina žena, većinu vremena nanosi maskaru. No, za postizanje bolje vidljivosti trepavica i istaknutosti očiju i kada nismo našminkani, idealno je bojanje trepavica. Tako će oči izgledati ljepše, a trepavice gušće. Sam postupak bojanja obrva i trepavica ne traje dugo i nije kompiciran, a daje odlične rezultate.
Obojane obrve i trepavice ne treba posebno njegovati. Dnevna njega može se obavljati isto kao i skidanje šminke. S obzirom na to da boja traje do 4 tjedna, tretman se može ponoviti kada se primijeti da se većina boje isprala te da se trepavicama i obrvama vraća stara boja. Tretman bojanja obrva i trepavica preporučuje se sijedim ženama, te onima koji su alergični na šminku ili ne koriste maskaru, a ipak žele istaknuti oči.

Dodatne pogodnosti

  • Odaberite svog stručnjaka
  • Učlanite se u Prana Club pun iznenađenja
Usluga Cijena usluge Prana Club
Bojanje obrva 120 kn 60 kn(?)
Bojanje trepavica 120 kn 60 kn(?)