Japansko iscrtavanje obrva

  

Metoda koja je napravila veliku revoluciju po pitanju uljepšavanja obrva. Savršeno rješenje ako su vaše prirodne obrve zbog nestručnog čupanja prestale rasti, niste zadovoljni oblikom, prerijetke su i dosadilo vam je jutarnje crtanje. Idealno rješenje za rijetke i svijetle dlačice!
U ovoj metodi se ne koristi aparat, već se dlačice unose u kožu jako plitko posebnim nožićem. To je postupak kojim se iscrtava dlačica (obrva) u smjeru rasta prirodne obrve. Pigment se aplicira u površinski sloj epiderma i veže za ćelije tog sloja kože i samim tim traje onoliko koliko i same ćelije. U postupku se koriste mineralne boje, koje su netoksične i hipoalergene. Osnovni princip ove metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke, već se stvara prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih. Rezultat je toliko prirodan da je razlika između prirode i iscrtane dlačice gotovo neprimjetna.
Njegovane i idealno oblikovane obrve, koje dobivate japanskom metodom iscrtavanja, mogu vam ujutro uštedjeti vrijeme za šminkanje. Obrve se mogu činiti bez značaja na prvi pogled, ali kada obratite pozornost na detalje, shvatite da oblik vaših obrva može bitno utjecati na cjelokupan izgled. Idealan oblik obrva razlikuje se, dakako, od jedne osobe do druge zato što imamo različite crte lica. Zato i kod japanskog iscrtavanja obrva svaka žena dobije isključivo obrve koje pristaju samo njoj i ni jednoj drugoj ženi.
Sam tretman iscrtavanja dlačica je skoro pa bezbolan, tako je i trenutna bol najsličnija čupkanju dlačica. Stoga, nema razloga da zbog bojazni od bolova odustajete od tretmana! Tretman traje cca 1 sat. Neposredno nakon tretmana obrve će biti guste, i puno tamnije od konačnog rezultata. Obaveznom korekcijom nakon 2-3 tjedna, mogu se ispraviti male nepravilnost, dodati boja i gustoća. U praksi je moguće napraviti i više korekcija, što uvjetuje tip kože. Nakon tjedan dana iscrtane obrve se smanje 10-15%, a izgubi se i do 40% boje. Nakon tretmana klijentica dobiva uputstva o posttretmanskoj njezi i odgovarajuću kremicu za njegu. Trajnost obrva je oko dvije godine, a ovisi i o izlaganju UV zrakama, tipu kože i sl.

Dodatne pogodnosti

  • Odaberite svog stručnjaka
  • Učlanite se u Prana Club pun iznenađenja
Usluga Cijena usluge Prana Club
Japansko iscrtavanje obrva 3000 kn 1500 kn(?)
Japansko sjencanje obrva 3000 kn 1500 kn(?)