Masaža aroma- mediteran

  

Aromamasaža je izraz koji je danas raširen i često u upotrebi. Kod većine ljudi izaziva pomisao na masažu eteričnim uljima. Ipak, mogli bismo reći da aromamasaža u sebi spaja dvije odvojene terapeutske tehnike: terapiju mirisima (odnosno eteričnim uljima) i terapiju masažom. U aromamasaži se koriste neki pokreti koji su svojstveni klasičnoj masaži. Ipak, redoslijed i način izvođenja pokreta, ciljevi koje želimo postići, te pristup klijentu i njegovom tijelu je potpuno drugačiji nego u klasičnoj masaži.
Aromamasaža je masaža tijela uz upotrebu eteričnih ulja u ugodnom ambijentu uz opuštajuću glazbu, mir i tišinu, gdje se možete opustiti i prepustiti mirisima eteričnih ulja kako bi tretman imao još dublje djelovanje. Eterična ulja imaju energetsku i psihoemotivnu komponentu djelovanja. Mirisi eteričnih ulja snažno djeluju na emocije i duh, a po svom kemijskom sastavu djeluju na određene organe, tkiva, hormonski i živčani sustav.
U aromamasaži se tretira cijelo tijelo. Kao i u klasičnoj masaži masiramo stopala, noge, leđa, ramena i vrat, ruke, trbuh. Osim toga masiramo i lice i vlasište. Isto tako ovoj tehnici pripada i pritiskanje točaka na tijelu i na licu i vlasištu koje odgovaraju organima u tijelu. Na taj način potičemo njihov bolji rad i pomažemo klijentu da osvijesti svoje tijelo u cijelosti.Masaža aroma- mediteran je skoro jednaka kao i sama aromamasaža, međutim sprecifična je po svojim pokretima i eteričnim uljima našeg podnevlja.
Aromamasaža je izvrstan način tretiranja određenih problema kao što su stres, umor, neki psiho-emotivni problemi, mišićni bolovi i dr.

Dodatne pogodnosti

  • Odaberite svog stručnjaka
  • Učlanite se u Prana Club pun iznenađenja
Usluga Cijena usluge Prana Club
Masaža aroma- mediteran 600 kn / 90min 300 kn(?)