Novosti

MM Medestetica - New Face

U suradnji s Dr. Matijom Miletićem i njegovom ordinacijom iz Zagreba MM Medestetica nekoliko puta godišnje vršimo usluge nekirurških tretmane u našem salonu.
Dr. Miletić je treću godinu zaredom proglašen najdoktorom u Hrvatskoj i time potvrdio svoju kvalitetu. Ovaj specijalist opće i subspecijalist plastične, rekonstruktivne i estetske kirurgije poznat je po preciznoj ruci, a omiljeni su mu tretmani kojima, kako nam otkriva, može umornom licu vratiti mladoliki izgled s potpuno prirodnim rezultatima.
Često ga se naziva kao doktor "najljepše usne Hrvatske" i 3 godine zaredom proglašen je najdoktorom po glasanju pacijenata.

Usluge koje nudimo:
- tretman povećanja jagodica
- tretman povećanja usana
- tretman nazolabijalnih bora
- tretman marioneta bora
- korekcija nosa u 5 minuta ( filerom )
- BOTOX čela
- BOTOX bora smijalica
- BOTOX bora između obrva
- PRP plazma lica
- tretman mezoterapije lica
- inekcijska lipoliza podbratka, trbuha, leđa i ostalih lokaliziranih nakupina masnoća.

Prana novosti

Bio Sculpture - EVO

Bio Sculpture je internacionalni brend osnovan 1988.godine. Trenutno se prodaje u 42 zemlje.Bio Sculpture je najzdraviji i najpopularniji gel diljem svijeta, odobren od 'Health Care' agencije za zdravlje. Bio Sculpture je razvio novu liniju zvanu EVO. EVO je proizvod namijenjen ženama koje nemaju dovoljno vremena, ali ipak žele zdrav i kvalitetniji proizvod. Ovaj poseban proizvod je jedinstven zbog njegove formule (Velika molekula) koja dopušta noktu da diše i prima CO2 i potrebnu vlažnost. Njegova posebnost je u bazi koja je 100 % gel. To je jedini "trajni lak" kojim se može produžiti nokat.

Prana novosti

Nazovite nas na broj 052/391-370 ili kontaktirajte putem maila na info@pranaverudela.com!
Vaša Prana