O nama

Kako je nastala Prana...

Centar ljepote i zdravlja Prana svoja je vrata otvorila 2008. godine, kao beauty centar s određenim brojem usluga namijenjenih svima koji brinu o njezi svog lica i tijela. S godinama, Prana je rasla, razvijala se, bila u potrazi za stručnjacima, širila svoje prostore, da bi danas postala jednim od najkvalitetnijih i najuređenijih salona takve vrste u Istri.

Broj usluga svakim je danom sve veći. Osim mnogobrojnih tretmana lica i tijela, masaža i njege ruku i stopala, danas uz aparate najnovije generacije, centar raspolaže novom dvoranom za vježbanje i prostorijama za individualne treninge, kako bi se klijentima mogle pružiti još raznovrsnije usluge, sve u službi zdravlja.

Jedinstven individualan pristup

Ovdje ćete pronaći ponešto o svim tretmanima, od onih estetskih najjednostavnijih, do vrlo složenih procedura koje se koncentriraju na problematična područja tijela, uklanjaju nedostatke i poboljšavaju izgled.

Prošetajte našim stranicama, pratite novosti i akcije. Kontaktirajte nas ukoliko imate pitanja i dopustite nam da vodimo brigu o Vama, na obostrano zadovoljstvo!

Tatiana Victorova, vlasnica

Prana Beauty Centar 360 VR