Refleksologija stopala

  

Refleksoterapija ili refleksologija je posve prirodan i vrlo učinkovit pristup očuvanja zdravlja koji se primjenjuje od davnina u raznim tradicijama. Riječ refleksoterapija dolazi od riječi refleksija ili odraz, dakle stanje našeg tijela očituje se u zonama na našim stopalima. Zone na našim stopalima su živcima povezane sa svim našim organima i raznim tkivima u tijelu.
Tretiranjem zona na stopalima koje su kod svakoga osjetljive na osebujan način, djelujemo uravnotežujuće na organe i tkiva u tijelu koji su povezani s tim zonama i tako pomažemo tijelu da lakše izađe na kraj s raznim tegobama.
Zapravo, to je postupak masaže ili pritiskanja dijelova stopala s ciljem postizanja blagotvornog djelovanaj na ostale dijelove tijela ili radi poboljšanja cjelokupnog zdravlja pojedinca. Za vrijeme i nakon tretmana možete iskusiti osjećaj neopisive ugode i osjećaj da ste potpuno utonuli u podlogu na kojoj ležite zbog duboke opuštenosti. Do takve opuštenosti dolazi jer refleksoterapija izuzetno povoljno djeluje na naš živčani sustav. Klijenti imaju iskustvo smirenosti, bezbrižnosti, pribranosti, podrške, znatno boljeg raspoloženja, smanjenja bolova i tegoba.

Dodatne pogodnosti

  • Odaberite svog stručnjaka
  • Učlanite se u Prana Club pun iznenađenja
Usluga Cijena usluge Prana Club
Refleksologija stopala 320 kn / 40min 160 kn(?)